dimarts, 22 de juny del 2010

PRESENTACIÓ DEL NOU CD ENTRE TERRA I MAR

DIVENDRES 25 DE JUNY A LES 22:30 PRESENTACIÓ DEL NOU CD DE LA RUTA DE LES ESTRELLES EN EL CAFÈ DEL TEATRE.

Després del primer treball anomenat "De Fisterra a Finstère... de Finistère a Fisterra" ens plau presentar-vos en nostre segon cd amb el nom de "Entre Terra i Mar".
Els anys van passant des del dia que el grup format per Albert Morreres (flauta travessera), Héctor Beberide (bouzouki, guitarra i arpa celta), Juan Ignacio López (violoncel), Ivan Pérez (violí), Robert Querol (percussions) i Sergi Llena (gaita, flautes de bec, tin i low whistle) estabilitzava la formació el juny de 2008 i presentava el seu primer treball.
En aquests anys de vida, La Ruta de les Estrelles, ha participat en concerts i festivals com: Cinemon, Secastilla Folk, Musiques Disperses, Musiquem Lleida, Trobada de Recreació Medieval de Ciutadilla... En Juny de 2008 La Ruta de les Estrelles era seleccionada com a finalista del "Proyecto Runas" del Festival Internacional do Mundo Celta i la primera setmana d'agost de 2009 oferia el seu repertori en l'Espai d'Asturies del Festival Interceltique de Lorient (Bretanya).

"Entre Terra i Mar" és el resultat de dos anys de dedicació i treball de les músiques tradicionals de Galicia, Bretanya, Occitania... i del nostre Pirineu. El cd enregistrat i editat pel segell lleidatà "House Made Records" compta amb la experiència i la producció del músic Pancho Marrodan i inclou 11 tracks amb arranjaments de temes tradicionals amb la visió personal de La Ruta de les Estrelles. L'ile de Re, Broceliande o Lo presoner i los tres aucellots són tres temes de composició pròpia.

El grup presentarà els temes del nou disc amb la col·laboració de la veu de Laia Pujols interpretant alguns temes com el conegut poema en gaèlic irlandès Mna na hEireann entre altres temes.